top of page

Anya Kör-Ringalong-Mother’s Ring Csoport

Anya Kör/Ringalong-Mother’s Ring Csoportot szervezünk azoknak az Anyáknak, akik  a szülés után és anyaságuk útján hirtelen megoldatlan helyzetekkel találták szemben magukat és megoldást keresnek ezekre. Egy vagy-e közülük, aki vállalja önmagáért, hogy ebben a csoportban bedobja a ‘közösbe’ a jelenlegi életében a három legnagyobb nehézséget? A többiek hirtelen magukra ismernek és ismerősnek találják a kérdéseket, amiket együtt megfogalmazunk és ráláthatunk a megoldásokra. Különbözőekre. Egyediekre.

 

A felismerésben több módszer segíthet. Az egyik a Családállítás, amely generációkra néz vissza és felismerhetjük azt, ami van a saját családunkban.


A másik a szülés utáni egy év pszichológiája, annak a tudása, hogy birkózzunk meg a sokszor megmutatkozó szülés utáni depresszióval, a visszatérés nehézségeivel a partnerkapcsolatban, a gyermekkel való szimbiózis oldásával-megtartásával. Ezek az ismeretek az anyaság további éveit is megalapozzák, a csoport ereje pedig hatalmas energiát ad a továbblépéshez.


Különböző egyszerű technikák megismerésével és elsajátításával könnyítheted meg anyaságod mindennapjait, találsz vissza önmagadhoz úgy, hogy közben anyai szerepedet is teljes lényeddel betöltöd.


Ezt ajánlja Számadó Julianna Családállító és Schoblocher Judit Hipnoszülés oktató, dúla

A praktikus részletek:


A workshop dátuma: 2020. február 8.


Időpontja: 9.30-16h
A workshop két fő részből áll, közte egy órás ebédszünetet tartunk. A környéken van lehetőség
ebédelni, illetve a helyszínen megmelegítheted saját ebédedet.


Helyszíne:
Wentworth Court Sheltered Housing Community Hall,
Laundry Road, Hammersmith, W6 8QP
A parkolás ingyenes.


Részvételi díj: £50, melyet a workshop napja előtt banki utalással, illetve Pay Pal-lel tudsz fizetni.


Jelentkezés: szamadojulia@gmail.com   07544 378117 vagy schoblocher.judit@gmail.com   07728 687345


Vállalod, hogy néhány órára megállsz és a családod nélkül, de őértük és önmagadért felteszed kérdéseidet és magadra nézel?

Zoldcsik.png
Mother03.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page