top of page
03.jpg

Állapotosság és szülés

Blog

Videó

Könyv

Mi is az a hipnoszülés?

A hipnózist gyógyításra, fájdalomcsillapításra már az ókori egyiptomiak is használták, alkalmazásának akkori módszereit az Ebers-papírusz őrzi. 

Ez az ellazult állapot leginkább az elalvás előtti vagy utazás közbeni elmélázásra emlékeztet, amibe könnyedén beleengedi magát az ember, anélkül, hogy elveszítené kapcsolatát a külvilággal: hall, lát, érzékel és még sincs ott.

 

A hipnoszülés TE vagy. Te vagy, amikor a huszadik kilóméteredet futod és már csak visznek a lábaid minden gondolat nélkül, vagy amikor úszol és csak a légzésedet hallgatod, vagy amikor táncolsz és tudod, hogy szép minden mozdulatod. Belülről jön. Tudod és csinálod.

 

A hipnoszülés egy önszuggesztióra épülő egyszerű és logikus módszer. Célja, hogy a szüléshez kötődő  félelmek elengedésével elvezessen ahhoz a meggyőződéshez, hogy tested nemcsak megfoganni, táplálni és nevelni tudja babáját, hanem megszülni is.

 

Az elme elcsendesítésével lehetősége van az ösztönös énnek, hogy az édesanya a test és lélek egymásra hangoltságában  világra hozza babáját.

bottom of page