top of page
_AR31164_1.png

Állapotosság és szülés

Blog

Videó

Könyv

Szia,

 

először is gratulálok életed új kalandjához, a kisbabádhoz és Isten hozott a kismamák/hipnoszülők népes családjában!

 

Judit vagyok, hipnoszülés oktató, dúla és három kisfiú édesanyja.

Saját szülésélményeim indítottak el azon az úton, amelyen most megoszthatom másokkal, amit tapasztaltam és megtanultam.

Mindhárom fiam születése más és más ajtókat nyitott bennem, egy azonban közös volt bennük: nagyon intenzív, mindenestől felforgató élmény, ami egyszerre mélységet és értelmet ad mindennek, békés és a világ legtermészetesebb dolga.

Első várandósságom során ámulatba ejtett, hogy a testem egy másik emberke testét tudja felépítgetni. Nem volt kérdés, hogy ugyanez a test a folyamat következő lépését, a szülést is képes megoldani. Farosan, otthon született a babám, igazi beavatásként. A gyerekágyas időszak viszont sokként ért, hosszabb ideig tartott a felépülés és nehezebb, fájdalmasabb volt, mint gondoltam.

Egy évvel később, mikor a második fiamat vártam, kutakodni kezdtem, hogy ezt a „negyedik trimesztert” hogyan tudnám szebbé tenni. Így találtam a hipnoszülésre: a tanfolyam maga volt a ráismerés, mintha minden szava a szívemből szólt volna és rezonált bennem. Sok gyakorlást és ráhangolódást követően a második és harmadik fiam már a hipnoszüléses technikák alkalmazásával született otthon. Születésük megerősített abban, hogy az aktív felkészülés és a test-lélek egymásra hangolása mekkora erőt ad és milyen élménnyé varázsolja a gyermek érkezését. Királynőnek éreztem magam és mai napig önbizalmam forrása a nap, amikor világra jöttek.

Ezek a megtapasztalások óta egyre mélyebben érdekel a szülés-születés kérdésköre és dúlaként, hipnoszülés oktatóként és kismama jógaoktatóként örömmel adom tovább az ismereteimet.

Elérhetőség

Telefon

Email:

bottom of page